luni, 24 decembrie 2012

Vineeeeeee mosuuuuuuu`!!!!


De Craciun fi mai bun, fi adevarat... PARAPAPAM.... nu stiu continuarea... dar nici nu conteaza ca pe nimeni nu intereseaza :)) 
Stefan  Banica Jr spune intr-o melodie plina de adevar ca "doar o data-i Craciunul"... si uite ca a venit...
De mic copil Craciunul a fost perioada mea preferata si nici acum nu s-a schimbat asta si sper ca multi ani de acum inainte sa fie la fel. 
Mereu la intrarea in post imi fac playlistul cu colinde si intru in spiritul sarbatorii mele preferate si in Ajun imi pun mereu o dorinta (sau mai multe, uneori ;)) ) si imi imaginez cum Mos Craciun isi pregateste sania, isi inhama renii, pune sacul magic la locul lui si porneste la impartit cadouri! 
Cu mic cu mare fiecare are ceva de primit, unii primesc cadouri scumpe, altii primesc o imbratisare calda, dar pana la urma tot ce conteaza ca aceasta sarbatoare e o sarbatoare a magiei.
Acea magie de a darui indiferent ca sunt zambete, voie buna, imbratisari, iubire sau cadouri felurite, magia de a sarbatori nasterea Pruncului Iisus alaturi de cei dragi, magia de a impartasi clipe minunate langa oameni, speciali, magia de a lua parte la cea mai luminata sarbatoare a intregului an!
Nu cred ca exista cuiva care sa nu ii placa Craciunul! Refuz sa cred ca sunt oameni care ignora aceasta sarbatoare....
Mi-as dori ca spiritul Craciunului si renasterea Pruncului sa dea speranta ca va fi mai bine la toti cei care au nevoie de ea, sa ofere pace sufleteasca, bucurie si sanatate tuturor care isi deschid inimile si casele si sa ii intoarca pe cei care si-au pierdut credinta inapoi pe drumul cel drept....
Si pt mineeeeeee (ca sa ies din starea de filozoafa :) ) vreeeeeeau o casa, masina si piscina, un tip buuun si hmmmm o excurisie de 1 luna in Bora Bora :)), dar cum asta nu o sa primesc sigur, imi doresc multa sanatate, examene luate, fericire si implinire sufleteasca, nu cer prea mult, nu? :))


CRACIUN FERICIT!! : 
franceza Joyeux Noël!
spaniola ¡Feliz Navidad!
italiana Buon Natale!
germana Fröhliche Weihnachten!
maghiara Boldog Karácsonyt!
 asta e pt fiecare persoana draga de peste hotare care imi citeste blogul :)


P.S. Voi ce va doriti de la Mos?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu