luni, 8 aprilie 2013

Bărbatul ideal e acela care știe și mă face să mă simt fericită.

Nu vreau să filozofez prea mult pe tema asta...
În cele ce urmează sunt scrise părerile a patru  fete despre cum ar trebui să fie și să se comporte bărbatul ideal....
D. spune: Fizic să fie mai înalt decât mine, nu prea bine făcut ca să nu mă strivească, să aibă ochi luminați și să nu fie pletos! .... Și din punct de vedere al personalității...să fie iubitor, glumeț și familist, capabil să mă transforme din prințesa lui în regina lui, și ulterior în regina copiilor noștri.

Hmmm. Un om bun , sufletist cu care sa impart si bune si rele, care sa ma inteleaga si pe care sa il inteleg. Sa ne completam dar nu perfect fiecare sa aiba dinamismul lui care sa aduca un plus relatiei pentru ca daca am fi indentici din punctul de vedere al personalitatii atunci ar interveni plictiseala. Sa impartim aceleasi viziuni asupra lumii si acelasi set de valori si principii. Sa stie sa vina cu o vorba buna atunci cand e nevoie si sa aiba desigur o doza de romantism dar nu zaharos. Din punct de vedere fizic - am observat ca am o tendinta spre tipii mai inalti si bruneti sau sateni. In rest nu prea conteaza ce ochii are sau altceva. A si sa nu fie plin de muschi ca nu agreez deloc asa ceva. Desigur sa fie capabil sa poarte o discutie pe subiecte variate si sa aiba un simt al umorului cel putin la fel de mare ca al meu ” sunt cuvintele A.M.

Iar R. zice așa: „ Pt mine barbatul ideal trebuie sa fie mai înalt decât mine, sa aibă grija de el si corpul lui, inteligent si cu idei clare despre viitorul lui. Un simt al umorului accentuat, putin romatic, tandru, dar in acelasi timp bad boy. Sa imi acorde libertate si sa inteleaga că uneori vorbesc inainte sa gândesc.

K.  este de părere că bărbatul ideal pentru ea e: „ Înalt, brunet, ochi căprui deschis sau negrii. Niciodată ochi verzi că sunt mult prea geloasă ca să îmi facă cineva concurență :)), să fie creolin cu buze pline, cărnoase, cu zâmbet foarte larg și voce puternică. Să aibă spate mare, ca să fiu sigură că nu ma scapă când îi sar în gât, solid ( nu îmi plac schilozii ca mulajul de oase) și neapărat să aibă paranteze(la picioare mă refer). Ca și personalitate să fie responsabil când trebuie, dar să știe să fie și copil, glumeț, dar nu miștocar, sincer, iubitor, drăgăstos, respectuos. Ca și punct forte ar fi partea de comunicare dintre noi, pentru că de aici pornește totul. Cam astea plus încă câteva care ar veni pe parcurs.”

Cum eu nu ma pot abține de la comentat sau de la scris, trebuie să îmi exprim și eu părerea despre idealul meu de bărbat.
Deci, bărbatul ideal pentru mine e acel tip care știe să se îngrijească, nu zic să facă duș de 5 ori pe zi, dar nici 1 dată pe lună :)), pune preț pe aspect, dar nu în modul exagerat (genul întinsul părului cu placa) și cel mai important, are grijă de dinții lui (am eu o manie cu dantura...). Nu am un gen de bărbat anume ca și aspect fizic, deși nu prea mă atrag blonzii trebuie să recunosc. Slăbiciunea mea e pentru băieții bruneți, dacă au și ochi căprui, deja vorbim de la un alt nivel. Nu prea mă interesează statura, dar nici 2 metri să nu aibă și nici 1 metru ca să îi scuip eu în cap și să nu fie obez sau prea slab, cred că unul bine făcut mă lasă moale din prima ;) 
Ca și atitudine/personalitate trebuie să aibă ambiție să facă din vise realitate, să fie puternic ca un leu și totodată tandru ca un motan. Să poată să își recunoască greșeala, să știe să ceară iertare când trebuie, să fie un tată bun, să îmi ofere siguranță, să știe să asculte și să dea sfaturi, să aprecieze iubirea ce o am pentru el. Altruist, generos, calm, corect, sincer, blând sunt cu siguranță atuuri.
Să fiu sinceră, bărbatul ideal e acela care știe și mă face să mă simt fericită.

Ce reprezintă pentru voi persoana ideală? Credeți în existența bărbatului/femeii ideale?

8 comentarii:

  1. Foarte frumos scris. Imi place si viziunea ta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte tare postarea. Si ai dreptate, daca te face fericita e tot ce conteaza pana la urma. (A.M)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Si le multumesc fetelor care m-au inspirat si cu ajutorul cărora am si scris postarea :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Ai dreptate! Ferice de cea/cel care găsește persoana să o/îl înțeleagă...

      Ștergere
  4. Hmmm...eu sunt de parere ca un barbat nu trebuie sa fie un " pachet de muschi" ca sa ne simtim in siguranta langa el..poate sa aiba un fizic slab dar sa aiba un caracter puternic.Toate persoanele vizualizeaza un anume gen de barbat/femeie pentru ei dar de multe ori se intampla sa iti gasesti sufletul pereche intr-un alt gen de barbat/femeie.... (o spun din proprie experienta :-p )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Anonim, dar cand il vezi prima oara trebuie sa aiba ceva din "asteptarile" tale, zic eu....

      Ștergere