luni, 22 aprilie 2013

Feminitate, frumusețe și naturalețe cu Anuschka


Demult, tare demult, într-o zi de toamnă s-a născut o fată pe nume Anuschka. Avea ochii mari și albaștrii ca marea, părul blond ca spicele de grâu și zâmbetul fermecător. Și când a crescut a rămas la fel, frumusețea ei era învăluită în mister, era naturală și simplă, dar în același timp era o fată specială. Specială pentru că, datorită creativității ei, a reușit să aducă culoare și zâmbete în viața multor femei prin crearea unor genți unice.
Povestea mea începe când Anuschka a născut și ea o fată căreia i-a pus numele de Rosabel.
Rosabel avea părul de culoarea morcovului, ochii verzi ca „iarba proaspăt ieșită” și buzele roșii ca sângele. Era atât de încântătoare încât pretutindeni unde mergea capta atenția tuturor. Rosabel era o fată bună, cu suflet încăpător și râs colorat, toată lumea o aprecia. Pasionată de natură, iubea florile și fluturii și obișnuia să își petreacă foarte mult timp în grădină. Acolo i-a venit ideea ca mama ei să creeze gențile punând splendoarea naturii într-o „arta purtabilă”.
Una dintre genți poartă numele ei: Rosabel și pot să vă spun că e extraordinar modul cum și-a pus amprenta în crearea ei. Geanta aceasta îmbină albastrul ca marea, galbenul spicelor de grâu, roșul intens și verdele ierbii proaspăt crescute pentru a scoate în evidență frumusețea unui trandafir însoțit de un fluture.
Poșeta aceasta a fost preferata Anuschkăi, deoarece arăta feminitatea, naturalețea și simplitatea lucrurilor importante.
Geanta Rosabel, a ajuns în cele din urmă la LittleButterfly, adică la mine :)  deocamdată numai pe blog, dar vă spun sincer că aș fi foarte încântată să o port și prin oraș deoarece sunt sigură că ar fi un accesoriu care ar ieși foarte frumos în evidență, deși stau să mă gândesc că genul acesta de geantă nu îl alegi tu, te alege ea... Așa că nu pot decât să sper că mă va alege într-o zi pentru că pur și simplu e perfectă pentru mine :)
geanta Rosabel



Mulțumesc lui Hapi pt că de la ea am aflat de cadoul de (i) lux.

2 comentarii: