luni, 13 mai 2013

Printre ganduri si masini...Ghici ghicitoare ce-i :P

Stiu ca v-am promis ca vin cu o surpriza, dar din pacate perioada asta de sarbatoare mi-a adus mie suprize...
Asa ca postarea aceea trebuie sa astepte un pic ca nu am timp de ea...

"I belive i can flyyyyy, I belive I can touch the skyyyy" asa as fi vrut sa imi incep ziua de luni si noul inceput de saptamana, dar din pacate mi l-am inceput cu un vis urat de m-am trezit plangand si care mi-a dat o stare de spirit foarteee nasoala...
Pe parcursul zilei m-am simtit ca un pui mic care are nevoie de un coltisor in care sa stea... A fost trist... 
Anyway ziua a decurs foarte bine mai apoi cand m-am calmat si am ras de m-am prapadit cu niste prietene...
Si daca tot am vorbit mai toata ziua de masini, mi-a trecut prin cap sa scriu despre ce altceva decat despre o masina :))

Nu fac reclama la masina, doar imi exprim parerea de amatoare de masini. Nu sunt foarte priceputa, dar nici chiar varza...
Deci din cunostiintele mele si cu ajutorul Google pot sa  va spun ca masina asta( la care nu o sa ii dezvalui numele ci va las pe voi sa va dati seama despre ce ii vorba) are multi cai putere, adica pana la 372 de cai putere din cate am citit eu si o viteza limitata electronic la 250 km/h atat la diesel cat si pe benzina.
Ca aspect nu e fioroasa. Modelul de limuzina pastreaza finetea grupului din care face parte, chiar daca este considerat cel mai sportiv sedan din clasa de lux. 
Scria intr-un articol ca la modelul acesta farurile full LED sunt o noutate si ca iluminarea LED e folosita si pentru interior. 
Ca sa va ajut "sa mai taiati din optiuni" pot sa va spun ca are 5137 mm lungime, 1949 mm latime si 1460 de mm inaltime. Astfel, este mai lung si mai lat decat BMW Seria 7 si Mercedes Benz S Class, dar este mai jos decat amandoua. (deci am eliminat 2 masini din muuulte ;) ) 
O alta chestie care m-a atras pe mine la masina asta a fost tehnologia folosita in interiorul ei ( desi sa fim seriosi, mai toate masinile noi au muuulta tehnologie in ele), de la sistem de vedere pe timp de noapte si sistem cruise-control (care poate opri masina complet ), touchpad unde poti scrie destinata pe sistemul de navigare ce recunoaste inclusv hieroglife (gen caractere arabe, japoneze si coreene ), (sistemul audio e din ala fain de tot (Bang Olufsen)) pana la cutia de viteze in 8 trepte.
Ca sa va faceti o idee si mai buna uitati asa arata interiorul ei:
( cel putin asta am gasit eu)

Nu stiu daca v-ati dat inca seama despre ce masina e vorba, eu una sincer nu cred ca as recunoaste-o doar dupa interior....
Poate pe viitor voi mai scrie despre cate o masina... ceva mai usor de recunoscut decat asta...

Daca vreti, puteti scrie la comentarii ce credeti ca e :)

5 comentarii:

  1. :))) oricum nu cred ca ai vazut tu masina asta dar 100 % e audi A8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. biiiiiineeee si tu acum :)) nici nu am scris ca m-am plimbat cu una... de vazut e posibil sa fi vazut asa in treacat, dar repet, nu cred ca as recunoaste masina ca model si numar, dar ca marca sig

      Ștergere
  2. Te-am prins :X:X:X:X Iulian stie masina :P :))):))):)):))

    RăspundețiȘtergere