luni, 27 mai 2013

Printre ganduri si STRESIUNE...

So, am ajuns iar la minunata SESIUNE de examene...
Știm majoritatea ce înseamnă... Pentru unii e un chin și o pedeapsă pentru alții o lejereală, depinde cum și-au așternut patul în timpul semestrului sau se aranjează la examene, că la examenele de tip grilă, îngerașul păzitor din ureche nu prea mai poate să își facă bine meseria... hihi... știu că îs rea :P

Am lăsat la o parte scrisul pe blog nu pentru că nu am timp ci doar pentru că nu mai am inspirație bună...
Adică să vă povestesc despre BAV-uri(blocuri atrio-ventriculare) sau cum arată dpdv morfopatologic un țesut necrozat cred că nici nu ați ajunge bine la al 2-lea rând și ați apăsa „x-ul” de la pagină ( nu vă opresc să o faceți acum dacă vă plictisesc, poate nu toți cei care ajung pe pagina mea, dar marea majoritate, presupun, nu sunt sigură).

Deci vorbeam de sesiune...
Ce înseamnă pentru mine?hmmmmm....
Muuuultă cafea, foi înșirate, GOOGLE pornit, citit până când nu îmi mai pot ține ochii deschiși șiiii să mă gândesc... aaaaa .... am uitat de prietenul meu facebook când vreau să iau o pauză (mai mult Candy Crush) și mesaje cu fetele în care ne plângem care mai de care de milă :))
Merge și faza în care nu mai conteaza că e sărbătoare, weekend sau zi de plajă... în principiu totul se rezumă la ÎNVĂȚAT...
Și dacă eu îs „fetiță silitoare” în sesiune trag ca vaca la jug să recuperez tot ce am pierdut în timpul semestrului (singurul lucru care îmi mai alină „suferința” e că nu sunt singura :P ), bine că nu sunt genul care să ajungă la examen și să întrebe ce examen avem când intru în sală :))
Nu mereu mă rog la „sfântul 5”, dar mai bine un 5 decât încă o olimpiadă de toamnă. (cunoscătorii știu ce însemană).
Până pe 23.06.2013 voi fi cam așa :
sursa: calificativ.ro
Și sper că nu voi ajunge așa :
sursa:unica.ro
nu de alta. dar la cât mănânc când învăț nu m-aș mira :| 

Scriind toate astea vă urez zile de vară mai călduroase și să profitați de ele cât puteți că așa aș face și eu :) 
Iar pentru cei care sunt în situația mea, multe examene luate

P.S. Voi iubiți cafeaua? (că eu în sesiune mai ales, o adooor )


2 comentarii:

  1. Totally true:)) Med Story..mai ales partea cu mesajele cu prietenele in care ne plangem una celeilalte si ne incurajam reciproc "stai linistita,nici eu nu le stiu prea bine"/"nici eu nu am ajuns pana acolo si eu sunt in urma" :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur ca imi da cineva dreptate azi :))

    RăspundețiȘtergere